Vitamine C is even belangrijk als zuurstof. Deze antistressvitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. C PURE van KLAPP is compacte Vitamine C Power. De unieke formule die C PURE een stabiele textuur verleent, concentreert zich langdurig en efficiënt op de probleemzones van de huid: blokt vrije radicalen af, stimuleert de consolidatie van collageenvezels in het bindweefsel en gaat vochtverlies tegen.

Zorgvuldig geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten hebben een vocht inbrengende werking en verlenen de huid veerkracht en elasticiteit. Een verzorging met een kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Verbetert het huidreliëf en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Ideale make-upbasis. Door de stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Vitamine C Pure is in te zetten bij een vale, vermoeide, zon gerijpte huid, rokershuid, normale huid en als Anti- aging behandeling, versterkt collageen.

Tijd 75 minuten
Prijs 79,00 euro